Renovatie Onderwijsboulevard 215

Loopbruggen en atrium later klaar

19 juni 2017
De nieuwe loopbruggen op de Onderwijsboulevard 215 zijn iets later klaar dan gepland. Het gaat om de 2 verbindingsbruggen van Xplora die we achter het atrium plaatsen. 

In de oorspronkelijke planning waren de loopbruggen eind oktober 2017 klaar. Dit wordt nu 22 november. De gewijzigde planning zorgt ervoor dat het atrium pas vanaf woensdag 22 november weer goed te gebruiken is voor evenementen en bijeenkomsten. 

De planning is als volgt:
 • 10 juli tot 3 november:
  Het atrium is in deze periode te gebruiken, maar bij evenementen kun je wel last hebben van bouwgeluid. De werkzaamheden aan de achterzijde van het atrium schermen we af met een dunne foliewand waar bouwgeluid doorheen komt. Ook staan er houten schotten in het atrium, die zorgen voor beperkt daglicht.
 • Open dag 4 november:
  Tijdens de open dag op 4 november zijn de 2 loopbruggen nog niet klaar en heeft de achterzijde van het atrium nog een tijdelijk karakter.
 • 6 t/m 21 november:
  In deze periode kunnen er geen evenementen plaatsvinden in het atrium. We maken alleen een uitzondering voor de kick-off van blok 2 op 6 en 7 november, voor de Beursvloer 2017 op 16 november en voor de VBA-bijeenkomst op 21 november.
  We hebben een groot deel van het atrium nodig om de steigers af te breken, het glas-in-lood en de gordijnen op te hangen en het atrium schoon te maken. 
 • Woensdag 22 november:
  Vanaf deze dag zijn de 2 nieuwe loopbruggen klaar en is het atrium weer volledig te gebruiken.
Vragen
Voor vragen over het gebruik van het atrium, neem je contact op met Tim van Steen en Irene Meesters, via evenementen.dif@avans.nl

Laatst bijgewerkt op 19 juni 2017.